Γνωρίστε το έμπειρο προσωπικό μας

Σταύρος Κουκουλάκης

Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και το 1981 αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Αθηνών. Στη συνέχεια άνοιξε οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την Μαρία Κουκουλάκη, όπου και εργάζεται μέχρι και σήμερα.Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμινάρίων σε όλη την γκάμα των οδοντιατρικών πράξεων.

Μαρία Κουκουλάκη

Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 1981 αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Αθηνών. Στη συνέχεια άνοιξε οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με τον Σταύρο Κουκουλάκη, όπου και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε όλη την γκάμα των οδοντιατρικών πράξεων.

Σαββίνα Κουκουλάκη

Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και το 2011 αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Απο το 2011 εργάζεται σε ιδιωτικό οδοντιατρείο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμορφωτικά και πανελλήνια συνέδρια για εμφυτεύματα,αισθητική οδοντιατρική κ.α.

Χαρά Περάκη

Βοηθός Οδοντίατρου

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και φοίτησε στην νοσηλευτική σχολή Αθηνών. Απο το 2004 εργάζεται στο οδοντιατρείο μας και παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε κάθε είδος περιστατικού.