Οι Υπηρεσίες μας

Παρακάτω είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε σχεδόν καθημερινά στην κλινική μας.

Λεύκανση Δοντιών

Οι άνθρωποι άρχισαν να απαιτούν πιο λευκά, πιο τέλεια χαμόγελα και ως απάντηση έχουν διατεθεί πολλές επιλογές για λεύκανση δοντιών. Αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα που βασίζονται στο σπίτι, όπως οδοντόκρεμες, τζελ και μεμβράνες, καθώς και συστήματα που βασίζονται στο γραφείο, όπου προϊόντα που περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες υψηλής συγκέντρωσης εφαρμόζονται υπό την επαγγελματική μας επίβλεψη.

Οδοντικός Καθαρισμός

Ο οδοντικός καθαρισμός έχει στόχο να αφαιρέσει τη «συσσώρευση» από τα δόντια σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι συνιστάται μόνο σε ασθενείς των οποίων η στοματική υγιεινή αφήνει πολλά περιθώρια. Αυτή η «συσσώρευση» δεν είναι μόνο υπολείμματα τροφών που οι περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν να αφαιρούν καθημερινά. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονα βουρτσίζετε τα δόντια σας, η πλάκα και η πέτρα πάντα συσσωρεύονται και πρέπει να αφαιρούνται στο οδοντιατρείο.

Γενική Οδοντιατρική

Η κλινική μας αναλαμβάνει πλήρως την οδοντιατρική φροντίδα ενηλίκων και παιδιών. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση όλων των στοματικών προβλημάτων και η αποκατάσταση της στοματικής υγείας των ασθενών μας. Το ιατρείο μας αναλαμβάνει θεραπείες για όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, από απλή οδοντιατρική έως μικροχειρουργική στοματικής κοιλότητας με σοβαρότητα και προσοχή στην υγεία και την ικανοποίηση του ασθενούς.

Σύγχρονο Αναισθητικό

Πολλοί ασθενείς φοβούνται τον οδοντίατρο γιατί πιστεύουν ότι η θεραπεία θα βλάψει, ενώ άλλοι φοβούνται τις βελόνες και τις ενέσεις. Τα καλά νέα είναι ότι όλο και περισσότεροι οδοντίατροι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας, χρησιμοποιούν νέο και σύγχρονο εξοπλισμό για να κάνουν την οδοντιατρική θεραπεία και την αναισθησία ένα αποδεκτό, φυσιολογικό κομμάτι της ζωής.

Οδοντική Πλάκα

Ο σχηματισμός πέτρας σχετίζεται με μια σειρά από κλινικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της κακοσμίας του στόματος, της υποχώρησης των ούλων και της χρόνιας φλεγμονής των ούλων. Το βούρτσισμα και το νήμα μπορούν να αφαιρέσουν την πλάκα από την οποία σχηματίζεται πέτρα. Ωστόσο, μόλις σχηματιστεί, η πέτρα είναι πολύ σκληρή (συγκολλημένη) για να αφαιρεθεί με μια οδοντόβουρτσα. Η συσσώρευση πέτρας μπορεί να αφαιρεθεί με εργαλεία υπερήχων ή οδοντιατρικά εργαλεία χειρός (όπως περιοδοντικό scaler).

Περιοδοντική Νόσος

Η περιοδοντική νόσος οφείλεται γενικά σε βακτήρια στο στόμα που μολύνουν τον ιστό γύρω από τα δόντια. Η διάγνωση γίνεται με την επιθεώρηση του ιστού των ούλων γύρω από τα δόντια τόσο οπτικά όσο και με καθετήρα και ακτινογραφίες που αναζητούν οστική απώλεια γύρω από τα δόντια. Η θεραπεία περιλαμβάνει καλή στοματική υγιεινή και τακτικό επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών. Η συνιστώμενη στοματική υγιεινή περιλαμβάνει καθημερινό βούρτσισμα και χρήση οδοντικού νήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συνιστώνται αντιβιοτικά ή οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Με τα οδοντικά εμφυτεύματα, οι ασθενείς ανακτούν τα δόντια σταθερά και αισθητικά, έτσι ώστε η μάσηση, η ομιλία και η αισθητική του προσώπου να αποκαθίστανται πολύ ικανοποιητικά. Το οδοντικό εμφύτευμα είναι απολύτως βιοσυμβατό και ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό και μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τη ρίζα ενός δοντιού που λείπει. Στη συνέχεια, η κορώνα τοποθετείται στο εμφύτευμα που αντικαθιστά τον μύλο του δοντιού, το τμήμα του δοντιού που είναι ορατό στο στόμα.

Αισθητική αποκατάσταση δοντιών

Η κλινική μας αναλαμβάνει πλήρως την αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελου κάθε ασθενή. Τα αντιαισθητικά σφραγίσματα, τα σπασμένα δόντια, τα κενά, η συνωστισμένη οδοντοφυΐα, ο αποχρωματισμός των δοντιών και άλλες καταστάσεις που δυσκολεύουν το χαμόγελο μπορούν να αποκατασταθούν για να βελτιωθεί η αισθητική του προσώπου. Η αισθητική οδοντιατρική είναι μια διαδικασία αποκατάστασης της αισθητικής των δοντιών και γενικότερα του χαμόγελου του ασθενούς χρησιμοποιώντας την κλασική γενική οδοντιατρική.